Opalesence_Oh_banner 

Opalescence is de bleekgel die door veel tandartsen wordt gebruikt. Na de bleekgel spuitjes is Opalescence nu met een zeer handige oplossing gekomen: Opalescence Oh!  

Opalescence Oh! zijn capsules, met bleekgel met precies de juiste hoeveelheid voor 1 behandeling.

Kenmerken van Opalescence Oh!
Opalescence Oh! is zeer handig in gebruik, dankzij de voorverpakte capsules. Één capsule bevat exact voldoende bleekgel voor 2 bleeklepels. U kunt nu dus zeer eenvoudiger thuis uw tanden bleken. Ook is Opalescence Oh! Ideaal als “opfrisbeurt”als u al eens een bleekbehandeling heeft gehad maar ziet dat u toch weer last krijgt van verkleuringen. 

Wij bieden daarom Opalescence Oh! Aan in twee uitvoeringen: 

De Opalescence Oh! Brilliance set met 8 capsules waarmee u in 8 keer uw tanden bleekt en de Opalescence Oh! Refresh set met 4 capsules waarmee u in 4 keer uw tanden een “opfrisbeurt” geeft met een professioneel resultaat. 

De Opalescence Oh! Brilliance set bieden wij aan van € 79,00 voor € 49,00 inclusief 8 capsules met bleekgel, Mirasensitive HAP+ glazuurconditionerende tandpasta waarmee u het bleekresultaal lang behoudt en een set bleeklepels. 

De Opalescence Oh! Refresh set, voor als u al eens een bleekbehandeling heeft gehad bieden wij aan van € 49,00 voor € 29,00 inclusief 4 capsules met bleekgel, Mirasensitive HAP+ glazuurconditionerende tandpasta waarmee u het bleekresultaal lang behoudt en een set bleeklepels. 


 opalescense_oh mirasensitive_hap  bleeklepel