Everbright Pro Effect Standard Sonic opzetborstels - 4 stuks

EBPES-4
Bestel
  • Beschrijving

Bent u op zoek naar nieuwe opzetborstels voor uw Philips Sonicare tandenborstel voor een lagere prijs? Stop met zoeken en kies voor de Everbright Pro Effect Standard opzetborstels.

Deze opzetborstels zijn vergelijkbaar met de Philips Optimal Paque Defense (voorheen ProResults) opzetborstels en voldoen aan de hoge eisen. De Everbright opzetborstels zijn geschikt voor alle Philips Sonicare elektrische tandenborstels (met uitzondering van de PowerUp Battery en Essence).

Kies voor de Everbright Pro Effect in plaats van de Philips ProResults opzetborstels
De Pro Effect opzetborstels van Everbright lijken veel op de Philips ProResults opzetborstels, alleen zijn ze een stuk goedkoper in aanschaf. Geniet van het vertrouwde gevoel van Philips voor een aantrekkelijke prijs.

Poets dagelijks met de Everbright Pro Effect voor een effectieve verwijdering van tandplak. De borstelharen zorgen voor schone tanden en kiezen. En met de speciale vorm van de borstelharen is het geen probleem om de kiezen goed te poetsen. Ook het tandvlees wordt tijdens het poetsen goed verzorgd. De Pro Effect opzetborstel zorgt ervoor dat het tandplak langs de tandvleesrand wordt verwijderd, voor een dagelijks schoon resultaat.

!