Everbright Brilliant Clean Standard Sonic opzetborstels - 4 stuks

EBBCS-4
Bestel
  • Beschrijving

Heeft u een Philips Sonicare elektrische tandenborstel en bent u op zoek naar goedkopere opzetborstels met dezelfde kwaliteit? Zoek dan niet verder en kies voor de Everbright Brilliant Clean Standard Sonic opzetborstels!

Deze opzetborstels voldoen aan de hoge eisen en zijn geschikt voor alle Philips Sonicare elektrische tandenborstels (met uitzondering van de PowerUp Battery en Essence).

Everbright Brilliant Clean als vervanging voor de Philips DiamondClean en Optimal White opzetborstels
De Everbright Brilliant Clean Standard opzetborstels komen veel overeen met de vertrouwde Philips Optimal White (voorheen Diamond Clean) opzetborstels, alleen zijn ze een stuk goedkoper. U kunt dus genieten van het vertrouwde gevoel van Philips voor een aantrekkelijke prijs.

Gebruik de Brilliant Clean opzetborstels voor een zachte maar effectieve verwijdering van vlekjes op het tandoppervlak, zodat uw tanden hun stralend witte kleur terug krijgen. De dicht op elkaar geplaatste haartjes verwijderen zonder probleem de vlekjes en zorgen voor een superieure reiniging van uw gebit. Ook uw tandvlees wordt gezonder omdat er meer tandplak langs de rand van het tandvlees wordt verwijderd. Straal de hele dag met de gezondste lach ooit.

!