Everbright Brilliant Clean Mini Sonic opzetborstels - 4 stuks

EBBCM-4
Bestel
  • Beschrijving

Het vervangen van de opzetborstel van uw Philips Sonicare elektrische tandenborstel kan een dure aangelegenheid zijn. Daarom heeft Everbright de Brilliant Clean Mini Sonic opzetborstels op de markt gebracht.

Deze opzetborstels voldoen aan de hoge eisen, maar zijn een stuk goedkoper dan de opzetborstels van Philips. En dat terwijl de Everbright Sonic opzetborstel wel geschikt zijn voor alle Philips Sonicare elektrische tandenborstels (met uitzondering van de PowerUp Battery en Essence).

Poets elke dag met de Everbright Brilliant Clean in plaats van de Philips Optimal White of Diamond Clean opzetborstels
De Everbright Brilliant Clean Mini opzetborstels komen veel overeen met de vertrouwde Philips Optimal White (voorheen Diamond Clean) opzetborstels. U kunt dus genieten van het vertrouwde gevoel van Philips voor een aantrekkelijke prijs.

De Brilliant Clean Mini Sonic opzetborstel heeft een kleine kop, waardoor het makkelijker is om achter in de mond te poetsen. Poets elke dag met de opzetborstel en verwijder op een zachte maar effectieve manier vlekjes van het tandoppervlak. De dicht op elkaar geplaatste haartjes verwijderen de vlekjes zonder probleem en zorgen voor een aangename reiniging van het hele gebit. En door de verwijdering van de vlekjes zullen uw tanden hun wittere tint terug krijgen. Bij dagelijks gebruik zal het resultaat snel zichtbaar zijn. Ook het tandvlees wordt gezonder met deze opzetborstels, omdat het tandvlees zachtjes gemasseerd wordt terwijl het tandplak langs de tandvleesrand wordt verwijderd. Uw gebit zal weer stralen als nooit tevoren.

!